071 - 4033397 info@jonkerenzn.nl

Wie wij zijn.

Wij zijn als hecht familiebedrijf al generaties lang werkzaam in de groenvoorziening. Je komt ons tegen in heel Zuid- en Noord Holland.

Wij bedenken, ontwerpen, creëren en onderhouden groenvoorzieningen in de breedste zin des woords. Dit maakt van ons een speler die totaal projecten kan uitvoeren.

Met meer dan 40 vakmensen staan wij elke dag weer klaar om de klus te klaren en de wereld mooier, groener en duurzamer te maken. Niet alleen vinden wij het zelf belangrijk om onze leefomgeving leefbaar te houden, maar zien het ook als onze plicht vanuit ons rentmeesterschap.

Ons verhaal
Projecten
 

Wat wij doen.

J. Jonker & Zn biedt totaaloplossingen voor groenvoorziening, ecologisch groenbeheer, terrein- en parkonderhoud, boomverzorging, grond- en straatwerk, daktuinen, beschoeiingen en hekwerken, speeltoestellen en gladheidsbestrijding. Wij werken duurzaam en sociaal verantwoord en zorgen voor een snelle en persoonlijke aanpak.

Naar Projecten
    J. Jonker & Zn - Werken bij.

    Werken bij.

    Wij zijn een bedrijf die een continue gezonde groei doormaken, daarom zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. Onze mensen zijn het belangrijkste kapitaal binnen J. Jonker & Zn en daarom is ook veel mogelijk binnen ons bedrijf, zoals het bijscholen of omscholen naar een andere functie.

    Je komt bij J Jonker & Zn terecht in een hecht bedrijf met persoonlijke contacten zowel binnen ons bedrijf als naar onze opdrachtgevers.

    Branches

    Voor wie wij
    werken.

    Onze opdrachtgevers bestaan voor al uit overheden en semi-overheden. Zo mogen we diverse gemeentes, waterschappen, nutsbedrijven, scholengemeenschappen, woningbouwverenigingen, provincies, rijkswaterstaat en defensie tot onze gewaardeerde opdrachtgevers rekenen.

    Daarnaast zijn we zeer trots om te mogen werken voor toonaangevende partijen als de Keukenhof en het Havenbedrijf Rotterdam.

     
    • Bedrijven

    • Zorg

    • Onderwijs

    • Overheden

    • Waterschappen

    • Nutsbedrijven

      Waar we trots
      op zijn.

      Bedrijfspand

      Bedrijfspand

      Alles wat wij doen komt voort vanuit ons energie neutrale bedrijfspand wat is voorzien van meer dan 600 zonnepanelen/warmtepompen en laadpalen voor de elektrische voertuigen. Ook zijn we de trotse eigenaar van een ecologische zone rondom ons bedrijfspand die periodiek word gemonitord door onze eigen ecoloog.

      2e prijs Klimaat Adaptief Bestekschrijven

      2e prijs Klimaat Adaptief Bestekschrijven

      In juni 2020 studeerden de broers Aron en Dirk Jonker af aan de hogeschool Van Hall Larenstein in Velp met de scriptie Klimaatadaptief groenbestek. Hun scriptie werd bekroond met de tweede prijs voor beste bachelor scriptie van de KNW Scriptieprijs 2020.

      Lees verder
      Natuurlijke kustverdediging

      Natuurlijke kustverdediging

      Specialisme helmbeplanting; een echte oude ambacht die nog steeds toegepast word door J Jonker & Zn. Van het Waddengebied tot onder in Zeeland om op een natuurvriendelijke manier het zand van onze kustverdediging vast te liggen en te houden.

      Kies voor duurzaam groenbeheer met J. Jonker & Zn

      Zoekt u een betrouwbare partner voor de aanleg en onderhoud van uw groenvoorzieningen? Wij bieden een totaalpakket aan diensten, waarbij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staan.

      Certificeringen

      MVO Prestatieladder VCA FSC TUV Nederland VCA TUV Nederland ISO 9001 TUV Nederland ISO 14001 TUV Nederland CO2 Prestatieladder TUV Nederland Groenkeur Boomverzorging TUV Nederland Groenkeur Groenvoorziening

      ©2024 J. Jonker & Zn Privacy

      Webontwikkeling: 2nd Chapter